was successfully added to your cart.

Winkelmand

WE VIEREN DE ZOMER!

Een mooie zomerdag wil je toch graag afsluiten bij een lekker haardvuur. Daarom bieden we je nu de kans om onze HELLO! Corten modellen te kopen met een zomerse korting, de lengte is de prijs!

BEKIJK HIER WELK MODEL HET BEST BIJ JE PAST

(actie loopt van 21 juni t/m 5 juli 2015)

UNIEK IN NEDERLAND

HAPPY NME staat voor een reeks unieke producten die zich onderscheiden door de mix van puur ambachtelijk vakmanschap en een eigenwijze kijk op design. Deze combinatie staat garant voor een hoog ‘eyecatcher’ effect; elk object is speels, gedurfd en lekker opvallend aanwezig in elke binnen- en buitenruimte.

HELLO!

Je gasten voelen zich helemaal welkom want deze strakke vrijstaande vuurzuil geeft elke bijeenkomst een duidelijk warm karakter. Zeer geschikt bij de entree, geleiding van je tuinpad of als sfeermaker op het terras. De uitvoering is duurzaam, stabiel en zeer degelijk.

HELLO! is bovendien erg handig want je kunt ‘m op twee manieren gebruiken. De maatvoering is uitstekend geschikt voor het gebruik van Zweedse fakkels. Het open rooster zorgt voor voldoende luchtaanvoer en maakt de vlammen goed zichtbaar. Daarnaast is er een speciale driepits oliebrander leverbaar zodat je lekker snel schoon kunt ‘branden’ wanneer je maar wilt.

SIR KNIGHT

Met z’n robuuste voorkomen is de SIR KNIGHT tuinhaard een moeilijk te missen object in je tuin. Deze grote warme persoonlijkheid staat garant voor veel lange en gezellige avonden. Lekker met z’n allen rond de gulle gloed van het knapperende haardvuur.

BLOCK

Het vuurtje brandt en het is tijd voor een goed gesprek,een hapje en een drankje. Vandaar: BLOCK, een solide vrijstaande tafel met een ruimhartig rond werkblad van 80 cm doorsnede. Het blad is gemaakt van degelijk gepoedercoat aluminium.

BLOCK heeft meer te bieden  In z’n solide staander van Cortenstaal heeft-ie ruimte voor heel wat houtblokken. Dat scheelt heen en weer lopen, dus kun je meer tijd aan je gasten besteden, wel zo gezellig!

BARB’IT

BARB’IT! is een bevallige staande barbecue met een ruime braadschaal (49 cm) en een prettige werkhoogte. Op haar verchroomde grillrooster is plaats genoeg voor vis, vlees en groenten. De chroomstalen kolenbak is ruim en is net als het deksel voorzien van regelbare ventilatierooster.

BARB’IT! staat, ondanks een hoogte van 105 cm, lekker stevig Daarvoor zorgt de elegant vormgegeven pastelkleurige betonnen voet. Door en door gekleurd, natuurlijk, want wat mooi is, moet mooi blijven.

SIDEKICK

Tijdens het barbecueën is het handig om een werktafel in de buurt te hebben. Vandaar: SIDEKICK, een solide vrijstaande tafel met een rond werkblad van 80 cm doorsnede. Het blad is gemaakt van degelijk gepoedercoat aluminium en biedt plaats aan alle ingrediënten voor een lekker avondje kokkerellen in de buitenlucht.

SIDEKICK is tevens voorzien van twee ruime opbergvakken zodat je je poken, staven, tangen, kwasten en messen lekker bij de hand hebt.

MEET & GREET

 MEET & GREET is een statafel met ingebouwde sfeerverlichting en daardoor een ideale ontmoetingsplek op kantoor of tijdens bijeenkomsten, congressen enzovoort.

Boven het tafelblad brandt een lichtkroon voorzien van een kap die zowel in geweven stof als bedrukking kan worden uitgevoerd.

Vooral hierdoor is MEET & GREET een ideaal reclame–en sponsorobject. Grote onpersoonlijke ruimtes worden als snel intiem en prettig met de inzet van een paar MEET & GREETS.

BRAINSTORM

BRAINSTORM maakt staand tafelen of vergaderen op z’n zachtst gezegd spectaculair. Het is een uit schijven opgetrokken statafel. Onder het aluminium tafelblad straalt rondom led verlichting aangestuurd door een oplaadbare accu. De RGB led kan diverse kleuren aannemen, waardoor de tafel in elke ruimte duidelijk de sfeer bepaalt.