DUTCH DESIGN

HAPPY NME is een duidelijk voorbeeld van Dutch Design. De ontwerpen zijn zeker opvallend te noemen, soms zelf een beetje uitdagend. Maar HAPPY NME staat ook voor functionaliteit en gebruiksgemak. Elk product heeft in uiterlijk of gebruik altijd iets van een ‘conversation piece’. De collectie, van salontafel tot tuinhaard, transformeert de ruimte waar ze staan, verhogen de sfeer en zorgen dat mensen zich meer op hun gemak voelen.

VAKMANSCHAP

HAPPY NME vindt zijn oorsprong in de metaalbewerking. De gebruikte materialen zijn puur, degelijk en duurzaam; aluminium, koper, staal en rvs vormen de basis van elk product. Vakmanschap en materiaalkennis staan dan ook centraal tijdens het hele productieproces, van idee, ontwerp en uitvoering. De HAPPY NME collectie is handgemaakt en wordt geheel in Nederland geproduceerd.

Elk product uit de collectie onderstreept de filosofie van HAPPY NME:
Duurzaam materiaal en functioneel design maken het leven aantrekkelijker!

LEVERING

Omdat wij al onze producten ambachtelijk en met de hand maken, hanteren wij een levertijd van ongeveer 14 dagen. Mocht uw product toch op voorraad zijn dan verzenden wij deze uiteraard zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling.